Σχετικά
με εμάς

Η εταιρία μας  ΠΕΚΑΜ – Σ. Αναστασόπουλος & ΣΙΑ ΟΕ δραστηριοποιείται στο χώρο των επαγγελματικών μηχανημάτων και υλικών καθαρισμού από το 1974. Είμαστε από τις πρώτες εταιρείες στην Ελλάδα που ξεκίνησε την εισαγωγή και εμπόριο επαγγελματικών μηχανημάτων και υλικών καθαρισμού. Η πολυετής εμπειρία μας καθιστά πρωτοπόρους με τις πιο σύγχρονες και αποτελεσματικές λύσεις στον καθαρισμό

Σκοπός μας είναι να οργανώνουμε και να εφοδιάζουμε ταπητοκαθαριστήρια, συνεργεία επιτόπιων καθαρισμών (οικιών, κτηρίων, σκαφών, αυτοκινήτων), ξενοδοχεία και στεγνοκαθαριστήρια με αξιόπιστα μηχανήματα και οικολογικά υλικά καθαρισμού ταυτόχρονα με την εκπαίδευση τους. Σε εμάς μπορείτε να βρείτε επαγγελματικά μηχανήματα extraction (ψεκασμού-αναρρόφησης), ηλεκτρικές σκούπες υγρών – σκόνης, περιστροφικές μηχανές για καθαρισμό χαλιών, μοκετών, συντήρησης και γυάλισμα δαπέδων, πιεστικά μηχανήματα υψηλής πιέσεως, πλυντικά πλύσης στέγνωσης δαπέδων, καρότσια σφουγγαρίσματος – καθαριότητας – καμαριέρας καθώς και οποιοδήποτε εργαλείο που αφορά των καθαρισμό.

Επιπλέον, με τα νέα μας οικολογικά και βιοδιασπώμενα καθαριστικά για γενικό καθαρισμό, στρώματα, χαλιά, σαλόνια, ιματισμό, δάπεδα κ.α. τα οποία είναι τελευταίας τεχνολογίας είστε πάντα σίγουροι για το τέλειο αποτέλεσμα χωρίς προβλήματα, ανεπιθύμητες ζημιές και κόπο.

Ακόμη, διαθέτουμε αξιόπιστο και εγγυημένο service όλων των μηχανημάτων καθαρισμού.

Συνεχώς εξελισσόμενοι ακολουθώντας ότι πιο νέο υπάρχει στον χώρο του καθαρισμού, μπορούμε να σας δώσουμε τα εφόδια και την τεχνογνωσία μας για να αναβαθμίσετε την ποιότητα της δουλειά σας, κάνοντάς την ταυτόχρονα ευκολότερη και πιο απλή.