ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Micro-splitting (μικροδιάσπαση)

Ξελεκιαστικό – Καθαριστικό Υφασμάτινων & Ινωδών Επιφανειών

Το μοναδικό αυτό ξελεκιαστικό – καθαριστικό χαλιών-μοκετών-σαλονιών και στρωμάτων αποχωρίζει (σπλίτ) και διασπά (σε εκατομμύρια μόρια) από τις ίνες τους, πολύ γρήγορα, ακόμη και το εντονότερο βρόμισμα . Καθώς στη σύνθεσή του δεν περιλαμβάνει τα γνωστά χημικά που υπάρχουν στα σαπούνια και στα απορρυπαντικά, δεν αφήνει αφ’ ενός κολλώδη κατάλοιπα που προξενούν το γρήγορο ξανά βρόμισμα και αφ’ ετέρου κατάλοιπα ενζύμων & χημικής σκόνης που μπορούν να προκαλέσουν αλλεργικές αντιδράσεις. Είναι λοιπόν ιδανικό για χρήσει σε σπίτια, γραφεία, αυτοκίνητα, υγειονομικά-κοινωφελή ιδρύματα, σε γηροκομεία, βρεφονηπιακούς & παιδικούς σταθμούς, χώρους με ευπαθή άτομα κ.α.

Σύνθεση Τεχνολογίας Micro-splitting (μικροδιάσπαση)

Εκπληκτικά αποτελέσματα με ένα μόνο πέρασμα. Χωρίς χημικά,διαλύτες, σαπούνια ή ένζυμα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλα τα υφάσματα και τις ίνες που δεν επηρεάζονται από το νερό και τα χρώματά τους είναι σταθερά περιλαμβανομένων και των επιφανειών που έχουν ήδη υποστεί επεξεργασία με προστατευτικό για τους λεκέδες (αδιαβροχοποίηση) ή για τη φωτιά (βραδυφλεγία). Διαλύετέ με νερό για να το χρησιμοποιήσετε τόσο σε ελαφρύ όσο και σε βαρύ βρόμισμα, λιπώδεις λεκέδες, γράσο, μελάνι, βερνίκι, λερώματα από φαγητά και ποτά.

Ιδανικό για καθάρισμα με BONNET. Δεν περιλαμβάνει ξεβαφτικά ή οπτικά επικαλυπτικά.

 

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ

Αγαπητοί πελάτες και συνεργάτες,

Θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι το μοναδικό καθαριστικό Single-Pass, το οποίο κατασκευάζεται με την νέα τεχνολογία Micro-splitting, εισάγεται από την εταιρία μας και κυκλοφορεί στην Ελλάδα απολύτως νόμιμα.

Τον τελευταίο καιρό πληροφορηθήκαμε ότι πελάτες μας δέχονται τηλεφωνήματα από ανταγωνιστή μας, ο οποίος εμφανίζεται δήθεν να είναι ο μόνος και αποκλειστικός χρήστης της τεχνολογίας Micro-splitting.

Οποιαδήποτε τέτοια ανακοίνωση είναι παραπλανητική και σας καλούμε να την αγνοήσετε.

Η τεχνολογία Microsplitting αποτελεί την τελευταία λέξη της προόδου της επιστήμης στον τομέα του καθαρισμού και χρησιμοποιείται από πολλές εταιρίες σε όλο τον κόσμο κατά την παραγωγή καθαριστικών. Το Micro-splitting δεν είναι σήμα, ούτε προϊόν αλλά τεχνολογία και κανείς δεν μπορεί έχει την αποκλειστικότητά της στην Ελλάδα. Η εταιρεία μας συνεργάζεται με την διεθνούς φήμης και αξιοπιστίας Αγγλική εταιρία Bio Productions, η οποία παράγει και κυκλοφορεί νόμιμα σε όλο τον κόσμο το καθαριστικό Single-Pass, που χρησιμοποιεί την τεχνολογία Micro-splitting.

Στην Ελλάδα το καθαριστικό Single-Pass εισάγεται και διατίθεται από την εταιρία μας και κανένας δεν έχει το δικαίωμα να αμφισβητήσει την εγκυρότητα της κυκλοφορίας του.

Για την προστασία του καταναλωτικού κοινού και της εταιρίας μας έχουμε ήδη ακολουθήσει τις νόμιμες διαδικασίες.

Δηλώνουμε ρητά και κατηγορηματικά ότι τα προϊόντα μας κυκλοφορούν στην Ελλάδα και στο εξωτερικό νόμιμα και είναι απολύτως εγγυημένα.